Căutare

Toate procedurile

Schimba ora Programări

Inchide

Programează Consultație

Atenție! Data și ora exactă a programării va fii stabilită telefonic, apoi vă va fi comunicată verbal dar si pe e-mail.

Programează serviciu medical

Cerere o ofertă medicală

Cerere serviciu medical

Analiza detaliată

Analiza detaliată

Răspuns

Răspuns


Antiherpes Roll-On – tratament impotriva Herpesului

NewsMed
NewsMed

25 Jul 2019

eye-glyph Vizualizări: 251

Distribuie Articolul

1. Denumire, compoziție și clasa de medicamente din care face parte Antiherpes Roll-On

Antiherpes Roll-On este un produs ce se comercializează sub formă de roll-on. Antiherpes Roll-On conține un extract din scoarță de stejar, rădăcină de lemn dulce și dexpantenol. Antiherpes Roll-On se găsește sub formă de flacoane de 10 ml.

2. Indicații și contraindicații Antiherpes Roll-On

Acest produs este indicat a fi utilizat pentru calmarea buzelor tensionate, uscate sau a unei infecții virale la acest nivel. Combinația dintre substanțele sale active are efect de împiedicare a acțiunii virusurilor herpetice. Infecția virală este oprită prin acțiune astringentă și antivirală directă. De asemenea are și un efect de calmare și regenerare a tegumentelor și mucoaselor.

Soluția calmează usturimea, durerea și mâncărimea provocate de apariția herpesului. Și totodată împiedică avansarea leziunilor.

Acest produs are efect antiinflamator.

3. Doze și mod de administrare Antiherpes Roll-On

Este recomandată aplicarea soluției la nivel local. În primele zile este indicată administrarea cât se poate de frecventă a soluției, la fiecare 1-2 ore pe locurile afectate. În următoarele 2 zile, se recomandă aplicarea din 2 în 2 ore, urmând ca eventual să se ajungă la 3 aplicări pe zi.

Dacă este folosit corect, acest produs va determina diminuarea neplăcerilor în primele 2 zile de la începerea administrării, având ca rezultat final regenerarea și vindecarea pielii.

 

Adauga un comentariu

Logo

Site-ul NewsMed.ro se adresează oricărei persoane care prezintă interes cu privire la subiecte din sfera medicală şi care decide să nu rămână nepăsătoare atunci când vine vorba de asigurarea propriei sănătăţi.

Contacts

Colaborare:

[email protected]

Publicitate:

[email protected]
Social

Acum ne găsești și pe rețelele de socializare!