Distribuie Articolul

1.  Denumire, compoziție și clasa de medicamente din care face parte Baby Drink

Baby Drink pentru sugari și copii conține ca și principiu activ 4 % extract natural din plante. Mai exact, Baby Drink are în compoziția sa părți aeriene de sunătoare (Hypericum perforatum), flori de mușețel (Matricaria chamomilla), rădăcini de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), fructe de anason (Pimpinella anisum), frunze de mentă (Mentha piperita), extract din rădăcini de valeriană (Valeriana officinalis), vitamina C. Baby Drink pentru sugari și copii aparține suplimentelor alimentare. Acesta conține  extractele vegetale sub formă de pulbere micronizată și îndulcită cu glucoză și sucroză.

2.  Indicații și contraindicații pentru Baby Drink pentru sugari și copii

Baby Drink pentru sugari și copii este indicat pentru:

  •          colici abdominale și intestinale
  •          febră și afecțiuni respiratorii – ajută la fluidificarea secrețiilor traheo-bronșice și calmează tusea
  •          detoxifierea organismului prin diureză și transpirație
  •          eliminarea gazelor intestinale ( flatulență )
  •          indigestie, constipație.

3.  Reacții adverse pentru Baby Drink pentru sugari și copii

Baby Drink pentru sugari și copii nu conține substanțe chimice , coloranți artificiali, conservanți sau aromatizanți. Acest supliment alimentar este un preparat sigur pentru copii și sugari. Are un gust agreat de micuți și este bine tolerat. Nu s-au semnalat așadar reacții adverse grave la administrarea dozei recomandate.

E posibil ca bebelușul dumneavoastră să se obișnuiască cu gustul dulce al ceaiului, acesta conținând glucoză și sucroză și, ca urmare să nu accepte ulterior ceaiurile neîndulcite.

4.  Doze și mod de administrare Baby Drink

Se administrează 2- 4 plicuri de Baby Drink pentru sugari și copii pe zi, între mese, când este nevoie. Conținutul unui plic se va dizolvă în 50 ml apă de preferat fiartă și apoi răcită (aproximativ jumătate de pahar) și se amestecă pentru a forma o soluție clară. Soluția nu trebuie îndulcită deoarece conține deja glucoză și sucroză.

5.  Alte informații despre Baby Drink pentru sugari și copii

Un plic conține 5 g amestec extracte – o formulă instant benefică pentru tratarea tulburărilor gastro- intestinale survenite la copil. O cutie conține 12 plicuri.

Valoare calorică: Fiecare 100 g de Baby Drink conțin aproximativ 372 kcal.

A se păstra la temperatura camerei.

Adaugă un comentariu