Distribuie Articolul

Editorial Integritate

Misiunea noastră este să vă aducem la dispoziție informațiile cele mai obiective, de încredere și corecte privind sănătatea. Scopul nostru zilnic este de a vă asigura că NewsMed este sursa de conținut practică și relevantă pentru sănătate și medicină.

Ne angajăm să oferim informații despre o gamă largă de subiecte de sănătate și, mai degrabă decât să filtram anumite tipuri de informații care pot sau nu să se aplice sănătății personale a unuia dintre noi, ne bazăm pe dvs., pe cititorul nostru, să alegeți informațiile care sunt cel mai potrivit pentru dvs. Cu toate acestea, informațiile editoriale originale pe care le furnizăm nu sunt destinate a fi un substitut pentru consultanța medicală, diagnosticare sau tratament medical. Întrebați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al altui furnizor calificat de sănătate cu orice întrebări pe care o puteți avea cu privire la o afecțiune medicală. Nu luați niciodată în considerare recomandările medicale profesionale sau întârzierea în căutarea acestora din cauza unui lucru pe care l-ați citit pe site-ul NewsMed!

Următoarele secțiuni detaliază politicile și procedurile noastre de conținut.
Selecția editorială a conținutului original creat de NewsMed
NewsMed creează conținut original, referindu-se, în general, la următoarele criterii:

Relevanță – Probleme care ar putea afecta modul în care vă gestionați propria sănătate și cea a familiei. Subiectele includ acoperirea știrilor despre sănătate; lansări de medicamente și produse, rechemări și alerte; consiliere pentru sănătate; și un comentariu expert privind gestionarea bolilor și a condițiilor și menținerea sănătății.

Semnificația clinică – cele mai recente descoperiri medicale publicate în reviste medicale revizuite, cum ar fi Jurnalul Asociației Medicale Americane, New England Journal of Medicine, The Lancet, Pediatrie, Diabetes Care, Circulation și multe altele.

Tendințe – Interese sezoniere, cum ar fi „Siguranța de vară”, „Sezoane alergice” și „Cold and Flu”; conștientizarea în domeniul sănătății publice, cum ar fi „Luna de conștientizare a cancerului de sân” și „Luna sănătoasă a inimii”; și tendințele emergente din domeniul sănătății, cum ar fi cele mai recente în nutriție, fitness, prevenirea bolilor, viață sănătoasă, abordări alternative și multe altele.

Conținutul nostru este diferit
E mult mai sigur. Într-un mediu adesea acuzat de furnizarea de informații învechite și inexacte, NewsMed se evidențiază ca o sursă credibilă și autoritară de informații privind sănătatea.

Știrile și povestirile noastre se bazează pe selecțiile editorilor noștri despre cele mai importante și relevante evenimente de sănătate care apar într-o anumită zi. Articolele noastre de știri sunt mai mult decât un scurt rezumat al unui studiu sau al unui eveniment. Acestea conțin adesea interviuri cu cercetătorii medicali care le-au scris și interviuri cu experți obiectivi care pot pune cercetarea în context și pot spune cititorului ce înseamnă în lumea de azi.

Integritate editorială – Responsabilitatea jurnalistică a NewsMed este de a face o distincție clară între știri, caracteristici, referințe și alte informații editoriale, astfel încât indivizii să poată distinge cu ușurință informațiile editoriale independente de publicitate.

Independenţă editorială – În raportul său, NewsMed menține principiile exemplice de corectitudine, acuratețe, obiectivitate și raportare responsabilă și independentă. NewsMed își păstrează singur controlul asupra conținutului său editorial.

Excelenţă jurnalistică – NewsMed susține principiile tradiționale jurnalistice de excelență în raportarea știrilor originale pentru Internet și în revizuirea și coroborarea informațiilor din alte surse. Conținutul nostru continuă să câștige premii și recunoștințe în excelența jurnalistică și puteți vedea cea mai recentă listă de premii prin verificarea paginii noastre de premii.

Politica editorială pentru personalul editorial al NewsMed
NewsMed este principalul furnizor de servicii de informare în domeniul sănătății, care deservește consumatori, medici și alți profesioniști în domeniul sănătății. Conținutul editorial creat de NewsMed este liber de influența agenților de publicitate și a altor surse.

Oricine se ocupă de redacția NewsMed trebuie să dezvăluie pe deplin orice potențial conflict de interese cu orice sponsor sau vânzător.

 



NewsMed își păstrează personalul Editorial separat și distinct de personalul dedicat creării unui conținut publicitar pentru agenții noștri de publicitate. Nici o persoană nu va servi la ambele echipe, niciun angajat Editorial nu va fi invitat să îndeplinească atribuții în numele unui agent de publicitate.

Personalul editorial al NewsMed este însărcinat cu responsabilitatea furnizării de conturi obiective, exacte și echilibrate ale evenimentelor și problemelor. Reporterii NewsMed trebuie să caute cu atenție subiecte de povestiri sau experți calificați pentru a oferi comentarii. Ei caută, de asemenea, comentarii obiective sau comentarii de la un purtător de cuvânt calificat pentru a oferi echilibru.

Jurnaliștii NewsMed se străduiesc să ofere o acoperire temeinică și onestă și să se dedice unei dedicări la cele mai înalte standarde profesionale.
Procesul de conținut original
Conținutul pe care îl producem și vestea pe care o prezentăm este determinată de personalul nostru de medici și de jurnaliștii medicali. Conține cele mai recente informații din surse fiabile, inclusiv cele mai importante reviste medicale evaluate de colegi, anunțuri din partea agențiilor federale de sănătate și analize privind ultimele tendințe în materie de sănătate. Reprezentanții noștri de sănătate experimentați discută zilnic cu lideri medicali proeminenți, oferind analize aprofundate, actualizări și profiluri care oferă știrilor despre sănătate și conținutului o perspectivă găsită în altă parte.
Părțile terțe pot oferi finanțare catre NewsMed pentru crearea de către NewsMed a conținutului editorial original pentru rețeaua NewsMed. În astfel de cazuri, terța parte poate colabora cu NewsMed pentru a identifica un subiect general convenit de comun acord, dar conținutul va fi produs în conformitate cu Procesul nostru original de conținut, iar partea terță nu va avea control asupra conținutului. La cererea acestora, aceste terțe părți pot primi atribuirea „Susținută de [numele terțului]” în conținutul nostru editorial în perioada în care finanțează un program. Această atribuire nu are intenția de a reflecta nicio modificare a caracterului editorial al conținutului.

Fiecare poveste completă care urmează să fie publicată este revizuită de către un editor de medic pentru exactitatea, adecvarea limbajului medical și caracterizarea corectă a rezultatelor. Povestea este urmată de un editor editorial, care îl editează pentru stil, flux, punctuație și lizibilitate. În cele din urmă, povestea se mută de la editarea la publicarea pe site.



Colaborări educaționale
NewsMed lucrează cu guvernul și alte organizații sau asociații nonprofit, a căror misiune principală este de a educa publicul cu privire la subiecte sau probleme de sănătate. Utilizăm un cadru specific de criterii pentru a examina și a selecta aceste organizații și a colabora cu aceștia pentru a crea sau selecta conținut în anumite domenii tematice. Conținutul este creat de NesMed, revizuit și editat de terță parte, apoi editat și aprobat de către personalul editorial al NewsMed. La fel ca tot conținutul editorial al NewsMed, această categorie de conținut este supusă politicii editoriale a NewsMed și a procesului de corectitudine, echilibru și obiectivitate. În aceste cazuri, plasăm text descriptiv în partea de sus a paginii pentru a permite utilizatorului să știe că NewsMed a creat conținutul cu asistență și colaborare de la organizația sau asociația cu care am lucrat. În plus, „colaborarea educațională” hiperlinkată, legată de definiția acesteia, va fi urmată de numele organizației cu care am lucrat pentru a crea conținutul. De asemenea, dezvăluim dacă există fonduri suplimentare de la alte părți terțe care nu au control asupra conținutului.
Reclamă/ Advertising
După cum este descris mai detaliat în Politica noastră de publicitate, NewsMed acceptă publicitate în rețeaua NewsMed de la agenții de publicitate, care pot include bannere, insigne, publicitate contextuală și conținut creat sau furnizat de un agent de publicitate (denumite colectiv „Publicitate” , sau „de la agentul nostru de publicitate”). Anumite anunțuri, care pot apărea ca paragrafe de text, miniaturi, insigne sau alte tipuri de texte sau imagini, sunt cunoscute sub numele de „anunțuri native” și apar alături de conținutul editorial. Aceste anunțuri sunt etichetate cu „Conținutul sponsorului”, „De la sponsorul nostru”, „Prin (sponsorul nostru)” sau „Din (sponsorul nostru)”. Indiferent de forma unui anunț, agentul de publicitate este responsabil pentru acuratețea și obiectivitatea publicitatea lor și este supusă politicii noastre de publicitate. Publicitatea nu este revizuită de personalul de redacție al NewsMed și nu este supusă acestei politici editoriale.

Adaugă un comentariu