Evenimentul „ Doctors’ Night Out ”

inscriere in comunitate de doctori

O denumire ce poate părea la început destul de surprinzătoare cititorului! Oare ce m-a determinat să abordez acest domeniu al organizării unor reuniuni pe un segment dedicat medicilor, chiar daca provin din domeniul proprietăţii intelectuale, atat de vast şi zilnic provocator? Răspunsul la această întrebare a venit simplu, firesc, deoarece în fiecare zi mi se derulează în faţă o multitudine de personaje care încearcă fiecare să inventeze ceva. Această experienta zilnică a fost de fapt principalul factor care a produs „încolţirea” unei idei pe care o aveam de mai mult timp în minte – să creez o serie de evenimente sociale pentru o categorie bine definită de profesionişti.

Este cunoscut faptul că medicii nu prea au timp liber , iar posibilităţile lor de socializare sunt extrem de restrânse şi se limitează,  în marea majoritate a cazurilor, la utilizarea funcţiilor pe care le oferă telefonul şi calculatorul. Această situaţie de altfel, a fost anticipată genial de fizicianul Albert Einstein care a afirmat încă de la începutul sec. XX că relaţiile om-om vor fi înlocuite de relaţia maşină-maşină prin intermediul omului.

Am hotărât să creez un eveniment periodic – lunar (dacă este posibil) în care grupuri de doctori din toate specialitatile medicale  să aibă posibilitatea să se cunoască sau să revadă foşti, actuali sau viitori colegi, să socializeze într-un cadru de o eleganță deosebită, dar fără pretenţii de rigiditate.

Şi uite aşa, am pornit la un drum care s-a dovedit a nu avea decât un început şi care va fi fără sfârşit, în aprecierea mea.

Prima întâlnire s-a desfăşurat oarecum timid (din partea mea!), dar în mod paradoxal, total lipsit de inhibiţii, din partea participanţilor („Bonton” – 200 de participanti – o surpriză foarte plăcută pentru mine, fiind un concept atât de nou!)

A urmat al doilea eveniment, pe 25 februarie în Fratelli – 400 de participanti (deja incepusem sa ne cunoastem intre noi …)

Au participat doctori din toate specialitatile medicale, şi mai tineri, şi mai în vârstă chiar, iar evenimentul „princeps” a fost extrem de lăudat ca şi cum era vechi de când lumea, ba chiar a fost şi un concurs – rezidenţi vs specialişti – care a încălzit atmosfera (dacă mai era nevoie…). Am constatat că sunt doctori şi doctorese de la Colțea, Municipal, Giuleşti, Filantropia, Polizu, Bagdasar –Arseni, Cantacuzino, Matei Balş şi chiar din privat: Medlife, Medicover, Sanador şi o groază de dentişti care au zâmbit frumos tot timpul.

Ah, dar am uitat să mă prezint: sunt Mariana Mărgăritescu , zisa şi Mana de bunul meu prieten dl. Dr. Adrian Nistor,inca de cand aveam 15 ani, mama a doi copii frumoşi care sper vor deveni doctori cândva . Soţul meu care fost alături de mine încă din perioada de „gestaţie” a ideii, chiar dacă şi acum îi mai cheltuiesc din bani  cu ocazia acestor evenimente.

Mariana Mărgăritescu-Manager Doctors Night Out
Mariana Mărgăritescu- Event Planner Doctors Night Out

Conceptul „Doctors’ Night Out” are bineînţeles, ca orice eveniment respectabil 5 cuvinte – cheie în limba engleza (oare în romană s-au terminat toate cuvintele?): networking, freedom, having fun, exclusivity & entertainment sau mai pe româneşte o petrecere mişto . Se râde, se vorbeşte, se dansează pe muzică de bună calitate, se leagă prietenii mai mult sau mai puţin colegiale, se savurează gustări diferite, totul într-o atmosferă relaxantă, destinsă, fără fum de ţigară sau aburi excesivi de alcool care să ne tulbure gândirea.

Şi pentru că sunt numai doctori, am promovat campania „Donează sânge, fii erou!” cu studenţii de la U.M.F. „Carol Davila” care sunt extrem de receptivi la conceptul „Doctors’ Night Ouţ” – deh… în curând vor fi şi ei doctori!

Ideea merge mai departe, deja a devenit tradiţie, pe 25 noiembrie 2017  va astepam sa sărbătorim 1 an de la primul eveniment cu „Cocktail Party Celebration”, într-o locaţie extrem de primitoare, pe malul lacului Herăstrău, Yacht Club “. Nu vă speriaţi… Clubul este exclusivist, dar băutura este pentru toate gusturile şi buzunarele, iar noi vă facem cinste cu primul cocktail. Detaliile le puteti gasi pe site-ul doctorsnightout.ro , accesand urmatorul link: http://goo.gl/hQiFTU

La bună vedere!

Suntem pe social media

Like us!