Concursul „Ești din UMF și Medizone” un succes pentru tinerii mediciniști

În Octombrie, „Ești din UMF dacă…” a organizat pe pagina de instagram @estidinumf un concurs dedicat tuturor mediciniștilor, pentru ca aceștia să prindă curaj și putere pentru un nou an la UMF.  În vederea realizării acestui proiect, site-ul www.medizone.ro ne-a sărit în ajutor furnizându-ne halate medicale și saboți medicali drept premiu, iar acest tip de articole i-a încântat pe urmăritorii paginii.

Având gânduri bune și sprijin din partea celor de la Medizone, nu a mai rămas decât să pornim concursul, gândindu-ne că trebuie să implicăm studenții să facă ceva interesant pentru a participa la concurs. Astfel, în fiecare zi de luni a lui Octombrie, studenții au fost invitați să ne trimită pe Instagram o poză cu ei din facultatea unde studiază iar noi le-am încărcat pe toate pe story. Seara, în jurul orei 21:00, am folosit random.org pentru a face o tragere la sorți și a desemna câștigătorul acelei zile. Toate extragerile au fost înregistrate și făcute publice pe pagină.

În total au fost câteva sute de participanți în toate cele 5 zile de concurs și munca noastră nu a fost deloc una ușoară. Am încercat să fim cât mai prompți față de mesajele venite de la studenți și să postăm cât mai rapid. Am făcut tot ce s-a putut ca extragerile să fie cât mai vizibile și întreaga noastră activitate a fost răsplătită de bucuria și entuziasmul celor care ne-au trimis poze și cu care încă ținem legătura prin mesaje.

Iată aici cei 5 norocoși câștigători ai concursului nostru

„A fost o experiență foarte faină. Premiile sunt foarte practice și folositoare unui student la medicină”, ne-a declarat @miafgj iar @dudaandreea ne spune „Postatul de selfie-uri e mai bun față de clasicul like-share-tag. Ne îndeamnă și pe noi să facem mai multe poze în timpul facultății și să le pastrăm amintire”.

Așadar, a fost o campanie cât se poate de reușită și vă mulțumim tuturor pentru susținere, participare și entuziasm. ne-ați arătat că sunteți cei mai #cool studenți și pentru asta vă vom răsplăti în curând cu noi concursuri și noi premii.

Mulțumiri speciale echipei Medizone pentru tot sprijinul acordat, fără de care campania nu ar fi avut loc. Pentru produse și articole medicale de calitate vă invităm să cumpărați cu încredere de pe www.medizone.ro.

Iată la final și un album special cu cele mai bune poze primite de la voi, în semn de recunoștință pentru bunăvoința de a participa.

Gânduri bune, urmează concursuri super.

#EștiDinUMFdacă… #cool #UMF

Deleanu Matei, 3 Nov 2018

 

Adauga comentariu

Apasa aici pentru a adauga comentariu

Suntem pe social media

Like us!