Distribuie Articolul

1. Denumire, compoziție și clasa de medicamente din care face parte Astaxanthin

Astaxanthin se comercializează sub formă de capsule. Fiecare capsula conține ca și substanță activă astaxanthin (Haematococcus pluvialis), 12 mg. Ca și excipienți se pot întâlni: ulei de șofrănel, gelatină, glicerină, apă purificată, extract de rozmarin, ulei de măsline extravirgin. Nu conține grâu, gluten, soia, lactate, ou, pește/crustacee, alune.

2. Indicații Astaxanthin

Acest supliment alimentar este indicat a fi administrat pentru menținerea sănătății ochilor, pielii, oaselor și articulațiilor. Nu este recomandată administrarea acestui produs persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate sau femeilor care alăptează, decât dacă acest lucru este recomandat de către medicul specialist.

3. Doze și mod de administrare

Doza recomandată este de câte 1 capsulă/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Capsulele sunt moi. Administrarea se face pe cale orală.

4. Alte informații despre Astaxanthin

A nu se păstra la frigider.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

 

Adaugă un comentariu