Distribuie Articolul

1. Denumire, compoziție și clasa de medicamente din care face parte Antiviral Dr. Geske

Antiviral Dr. Geske se comercializează sub formă de spray. Antiviral Dr. Geske este un spray de gură care calmează și regenerează mucoasa bucală iritată și sensibilă. Ca și substanțe active, Antiviral Dr. Geske conține un extract din scoarță de stejar, rădăcină de lemn dulce și dexpantenol.

2. Indicații și contraindicații

Acest medicament este indicat a fi administrat pentru tratamentul iritațiilor mucoasei bucale. Acestea sunt rezultatul unor influențe externe, cum ar fi unele alimente și medicamente greu tolerate. Protezele prost fixate, deplasate pot irita și ele mucoasa bucală.

De asemenea, iritații ale mucoasei bucale și faringiene pot apărea și în urma unor infecții virale, această iritație fiind însățită de cele mai multe ori și de apariția ulcerațiilor (aftelor). Acestea apar adesea pe partea internă a obrajilor, pe limbă și pe cerul gurii sau pe gingii. Aftele prezintă arsuri puternice care pot fi eliminate prin folosirea acestui spray.

Substanțele cunoscute de acest spray ajută la regenerarea naturală a mucoasei bucale și duc la o vindecare mai rapidă a aftelor și iritației.

3. Doze și mod de administrare

Aplicați soluția în primele zile din 2 în 2 ore. Sunt recomandate câte 1-2 pufuri în zonele afectate. Lăsați soluția să acționeze circa o jumătate de oră înainte să mâncați sau să beți ceva.

4. Alte informații

Acest medicament se comercializează în flacoane a câte 20 ml.

Adaugă un comentariu